Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet GÜMEN Burdur DSYB'ni Ziyaret Etti

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Burdurlu Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e ait ilkokul karnesini ve sınıf fotoğrafını hediye etti. 

Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Bakanımız Yardımcımız Gümen'e ziyaretleri sırasında Burdur AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve önceki dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik gruplarıydı. 

Burdurlu Bakan Yardımcısı Prof Dr. Ahmet Gümen hediye yağmuruna tutuldu. Genel Başkan Özcan Bakan Yardımcısı Gümen'e eğitimini tamamladığı Şeker İlkokulu'nun kendisine ait karnesini ve sınıf arkadaşları ile hatıra fotoğrafını hediye etti. Hediye karşısında duygulanan Bakan Yardımcısı Gümen, Genel Başkan Özcan'a çok anlamlı bir hediye durumunu ifade ederek şükranlarını sundu. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.


Bakan Yardımcısı Gümen daha sonra TKDK İl Koordinatörlüğü ve Burdur Veteriner Hekimleri Odasına da ziyaretleri gerçekleşti ve sektöre hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri ve ilgiyle bizi dinlediği için tüm Burdurlu Yetiştiriciler adına yürekten teşekkür ederiz.

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız