Tarım Danışmanlarının Yeterliliklerinin Artırılması Projesi Final Konferansı Gerçekleştirildi

1

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Yenilik Transferi Projesi final konferansı 28 Ekim 2014 Salı günü Uluslar arası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde (UTEM) yapıldı.

4

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Proje Koordinatörlüğünde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, Karar Mühendislik Derneği, Taş Köprü Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği, İspanya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti ve UTEM işbirliğinde yürütülen “Kırsal Alanda Tarımın Gelişmesi için Tarım Danışmanlarının Yeterliliklerinin Artırılması Projesi” final konferansı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müsteşar Yardımcısı Sayın Mehmet Hadi Tunç, Proje Ortakları ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Merkez Birliğini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cemalettin ÖZDEN, Genel Sekreter Sayın Dr. Hüseyin VELİOĞLU ve Teknik İşler Şube Müdürü Sayın Dr. Onur ŞAHİN konferansta hazır bulundular. Yapılan konuşmaların ardından Proje ürünlerinin tanıtılmasının yanı sıra, Türkiye’de ki tarımsal yayım sistemi hakkında bilgi verilerek konuklara plaketleri takdim edildi.3

7

68

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız