Simental Irkı Sığırlarda Tip Sınıflandırması ve Vücut Kondisyonu Değerlendirme Eğitimi Kastamonu’da Gerçekleştirildi

Tarım ve Bakanlığımız Birliğimizce ortaklaşa ve Soy Kütüğü ve Döl denetimi Projeleri kontrollerde kontrollerde kontrol edilebilirler. Eğitim Kastamonu'da 7-8 Eylül 2022 arasında gerçekte.

Kastamonu DSYB Hayvan evde üretimde içeriği Simental Irkı Sığırlarda Tip Sınıflandırması ve Vücut Kondisyonu Eğitimi'nin tanıtım toplantısına Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel TANRIKULU, Kastamonu İl ve Orman Müdür yardımcı Özcan GAZİOĞLU, Muş Alparslan Üniversitesi Uygulamalı Bilim Fakültesi Onur ŞAHİN, Merkez Birliği Teknik İşler Şube Müdürü Onur YİĞİT ve Kastamonu DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Bayram PEHLİVAN katılım sağladı.

Merkez Birliği Teknik İşler Şube Müdürü Onur YİĞİT ile Muş Alparslan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Onur ŞAHİN tarafından verilen eğitime 15 İl Birliğinden toplam 40 kişi katıldı.

Eğitim için tasarlanmış olarak. Devam eden eğitim ürünü Kastamonu DSYB elemanlarında simental ırkı hayvanlarda uygulama yapılmıştır.

Güçlü vücut kondisyonu, sağlıklı meme ve ayak eğitiminde eğitim amaçlı simental ırkı sığırların hayvancılığına kazandırılması eğitimlerine eğitimin Birlik personel ve Birlik üyelerine hayırlı olacak.

 

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız