Merkez Birliği Heyeti Sel Felaketi Sebebiyle Giresun’da Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil ÖZCAN, Genel Başkan Yardımcısı Yunus BAYDAR, Muhasip Üye Mehmet ALDEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin ÖZDEMİR, Hacı SELVİ, Serhat VAYISOĞLU ve Genel Sekreter İbrahim KARAKOYUNLU sel felaketi sebebiyle Giresun’da ziyaretlerde bulundu.

Merkez Birliği heyeti ile Giresun DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Talat ÇETİNER, Giresun İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Muhammet ANGIN, Giresun Valisi Enver ÜNLÜ ve Dereli Kaymakamı Murat ATICI’ya ziyaret gerçekleştirdi. Böyle bir felaketin tekrarının yaşanmamasını dileyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Heyet, şiddetli yağış dolayısıyla sel ve heyelanların yaşandığı, maalesef can kayıplarının olduğu Giresun`da tahribata uğrayan bölgeleri üzüntüyle inceledi.

Heyet daha sonra Giresun İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ve Giresun Hayvan Hastanesi’ni ziyaret etti. Giresun DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Talat ÇETİNER’e birlik personellerine ve Giresun Hayvan Hastanesi personellerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Personellere ve afette zarar gören birlik üyelerine yelek dağıtımı gerçekleştirdi.

Ziyaret çerçevesinde heyet, Giresun DSYB öncülüğünde açılan acil müdahale, yoğun bakım, ameliyathane ve karantina alanı ile hizmet veren Giresun Hayvan Hastanesi’ni gezerek çalışma alanlarını yerinde inceledi.

Giresun DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Talat ÇETİNER’in şahsında Yönetim Kurulumuza, tüm Birlik çalışanlarımıza ve bu faaliyette emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız