Merkez Birliği Heyeti Çorum DSYB’ni Ziyaret Etti

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil ÖZCAN, Genel Başkan Yardımcısı Yunus BAYDAR, Muhasip Üye Mehmet ALDEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı SELVİ, Serhat VAYISOĞLU ve Hasan Hüseyin ÖZDEMİR’den oluşan heyet Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne ziyarette bulundu.

Merkez Birliği Heyetinin yanı sıra Çorum İli Damızlık Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KAYA, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan SARI,  Çorum Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Arif AKAR ve Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet SAYAN da görüşmelere iştirak ettiler. Ziyaret çerçevesinde Merkez Birliği heyeti Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin makina parkı, kaba yem üretimi ve tedariğiyle ilgili faaliyetlerini yerinde inceledi. Çorum DSYB’nin ileriki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları yerel markalı ürünleri ile ilgili istişarede bulunuldu.

Çorum DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KAYA’nın şahsında Yönetim Kurulumuza ve tüm Birlik çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz başta olmak üzere bu faaliyette emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.

Çorum Birliğimizin ileriki dönemlerde parlayan bir yıldız olacağına güvenimiz tamdır.

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız