Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Kasım 2021 tarihinde Ankara Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Kamil ÖZCAN’ın açılış konuşmasının ardından Divan seçimi gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Burhan DEMİROK’da yaptığı konuşmada adaylara başarılar diledi.  Divan heyeti tarafından Genel Kurul gündem maddeleri tek tek ele alındı ve oy kullanımına geçildi.

Burdur DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil ÖZCAN, Tokat DSYB Başkanı İlhan KÖTEN, Çorum DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KAYA ve İzmir DSYB Yönetim Kurulu Üyesi Erman HARAN’ın aday olduğu Genel Kurul Toplantısına 80 ilden 504 delege katılım sağladı. Toplam 502 delegenin oy kullandığı seçimde, mavi liste (Erman HARAN) 51, kırmızı liste (Yılmaz KAYA) 85 ve beyaz liste (İlhan KÖTEN) 175 delegenin oyunu alırken, sarı liste (Kamil ÖZCAN) 188 delegenin oyunu alarak seçimi kazandı ve bir kez daha güven tazeledi.

Genel Başkan Kamil ÖZCAN teşekkür konuşmasında, “Burada kaybeden yok birlikte kazandık. Birlikte güç olacağız. Yeni projeler ve yeniden hizmet etmek için bana teveccüh gösteren oy veren ya da vermeyen tüm delegelerimizi ayrıca alın teri ile çalışan yetiştiricilerimizi muhabbetle selamlıyorum. Yeni dönemimizde de onların sorunları sorunlarımız, dertleri dertlerimiz olacaktır. Sorunlarımızı el birliği ile çözeceğiz.” dedi. Teşekkür konuşmasının ardından tüm başkan adaylarını davet eden Sayın ÖZCAN birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Merkez Birliği delegelerine yakışır şekilde geçen Genel Kurul Toplantısı birlik ve dayanışma ruhu içinde tamamlandı. Genel Kurula katılım sağlayan tüm delegelerimize ve misafirlerimize şükranlarımızı sunarız.

MERKEZ BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU
ASILYEDEK
Kamil ÖZCAN (Burdur)Hasan Hüseyin ÖZDEMİR (Isparta)
Yunus BAYDAR (Ardahan)Ali DÖNMEZ (Nevşehir)
Talat ÇETİNER (Giresun)Şahin EĞLENCEOĞLU (Sinop)
Ahmet ŞİMŞEK (Gaziantep)Naci ESER (Bilecik)
Cemil GÜLFEN (Kocaeli)Kadir ÇÖNGER (Sivas)
Bülent OZAN (Kırşehir)Nihat POLAT (Ağrı)
Metin YARAŞÇI (Antalya)Bayram PEHLİVAN (Kastamonu)
MERKEZ BİRLİĞİ DENETLEME KURULU
ASILYEDEK
Mehmet Sedat GÜNGÖR (Aydın)Talip IŞIK (Artvin)
Ergül GÜNAYDIN (Malatya)Gündüz Ateş (Ordu)
Ahmet KIRLIOĞLU (Manisa)Feyzullah AKYOL (Düzce)

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız