Karadeniz Bölgesi İl Birlik Başkanları Toplantısı Artvin’de Gerçekleştirildi

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Karadeniz Bölgesi İl Birlik Başkanları Toplantısı 15 Temmuz 2017 tarihinde Artvin’de gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Cemalettin ÖZDEN, Genel Başkan Yardımcısı İlhan KÖTEN, Muhasip Üye Sırrı ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus GÜZEL, Ahmet YILMAZ, Edip YILDIZ ve Nurhan DAYAN, Genel Sekreter Dr. Hüseyin VELİOĞLU, GTHB adına Hayvancılık Genel Müdürlüğü Islah ve Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Bekir ANKARALI ve Hopa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hacı Ömer ŞAHİN katıldı.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından düzenlenen ve Artvin DSYB’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Amasya, Artvin, Çorum, Giresun, Gümüşhane, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon DSYB katılım sağladı.

Merkez Birliği Genel Başkanı Cemalettin ÖZDEN, Artvin DSYB Başkanı Talip IŞIK, Hopa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hacı Ömer ŞAHİN ve GTHB Hayvancılık Genel Müdürlüğü Islah ve Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Bekir ANKARALI’nın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda Karadeniz Bölgesinde bulunan birliklerde yaşanan sorunlar değerlendirildi.

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız