GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra paydaşlar ve diğer sektörlerden temsilciler, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu’nun düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Konyalı Hacı Usta Lokantası’nda 29.06.2015 tarihinde gerçekleştirilen ve Merkez Birliği Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Vekili Dr. Nihat PAKDİL ve Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi TUNÇ’un yanı sıra Tarım Reformu, Hayvancılık, Gıda ve Kontrol, Balıkçılık ve Su Ürünleri, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüklerinden ve Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden üst düzey bürokratlar katıldı.

Bir yakınının vefatı nedeniyle iftara katılamayan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Cemalettin ÖZDEN, gönderdiği mesaj ile hoşgörü ve kucaklaşma mevsimi Ramazan Ayının hayırlı ve bereketli geçmesi dileklerinde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı İlhan KÖTEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ; Edip YILDIZ, Sırrı ÖZTÜRK, Yunus GÜZEL, Ahmet YILMAZ ve Nurhan DAYAN’nın hazır bulunduğu yemekte, ilahiler eşliğinde geleneksel lezzetler tadıldı.

Yoğun iş tempolarına rağmen davetimize icabet eden ve iftar vesilesiyle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz Kamu ve özel sektör temsilcilerine ve tüm konuklarımıza teşekkür eder, Ramazan Ayı’nın hayırlı ve bereketli geçmesini temenni ederiz.

IMG_1229 IMG_1242 IMG_1228 IMG_1245

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız