EGE BÖLGESİ İL BİRLİK BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Merkez Birliği ortaklığında yürütülmekte olan projeler ile bölge birliklerinin teknik, idari ve mevzuatla ilgili sorunlarının ele alındığı Ege Bölgesi İl Birlik Başkanları Toplantısı Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştirici Birliği’nin ev sahipliğinde 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Merkez Birliği tarafından organize edilen toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü Islah ve Geliştirme Daire Başkanı Dr. Bekir ANKARALI, Uşak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan KAHRAMAN, Merkez Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile bölge illeri Birlik Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sorumlu müdürleri katıldılar.

Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet YILMAZ, Merkez Birliği Genel Başkanı Cemalettin ÖZDEN, Dr. Bekir ANKARALI ve Erkan KAHRAMAN’ ın yaptığı açılış konuşmalarının ardından, İdari ve Mali İşler Müdürü M. Cüneyt BAYOĞLU ve Teknik İşler Müdürü Dr. Onur ŞAHİN tarafından sunum gerçekleştirilerek proje faaliyetleri değerlendirildi.

Sunumların ardından bölge Birliklerinin faaliyetleri, yaşadığı sorunlar ve mevzuat ile destekleme konularında tartışma ve değerlendirme oturumu gerçekleştirildi.

IMG_0092 IMG_0111 IMG_0084  

IMG_0162IMG_0172

    IMG_0229 IMG_0205 IMG_0187 IMG_0124

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız