GIDA KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği arasında imzalanmış olan çiğ sütün desteklenmesi projesi kapsamında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde 2014 yılında yapılan analiz çalışmalarının yanı sıra 2015 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi maksadıyla GTHB Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Muharrem SELÇUK’un başkanlık yaptığı toplantıya Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Dr. Neslihan ALPER, Balıkesir, Bursa, İzmir, Tekirdağ ve Ankara İl Kontrol Laboratuvar Müdürleri ve sorumlu personelleri katıldılar.

Toplantıya Merkez Birliğini temsilen Genel Başkan Cemalettin ÖZDEN, Genel Sekreter Dr. Hüseyin VELİOĞLU ve Teknik İşler Şube Müdürü Dr. Onur ŞAHİN iştirak etmiştir.

IMG_1874 IMG_1876

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız