Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TDSYMB | 19/09/2018

Scroll to top

En Üst

Çiğ Süt Analiz Laboratuarları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Çiğ Süt Analiz Laboratuarları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yapılan işletme ve/veya inek sütü numunelerinde süt içerik analizi işbirliği protokolü kapsamında ki değerlendirme toplantısı 23 Şubat 2018 tarihinde Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Merkez Birliğinden Genel Başkan Kamil ÖZCAN, Muhasip Üye Mehmet ALDEMİR, Sekreter Üye Ercüment Serkan ÇELİKKAYA’nın yanı sıra Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Erzincan, İzmir, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanları ve yetkilileri, Gıda ve Kontrol Laboratuarları İl Müdürlerinin katıldığı toplantıda 2017 yılında yapılan analiz çalışmaları değerlendirildi. Verimli geçen toplantı kapsamında 2018 yılında yapılacak çalışmalar da ele alındı.

Web Design BangladeshBangladesh Online Market